ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μπέϊγκελ

Το μπέϊγκελ είναι ένα προϊόν ψωμιού, που παραδοσιακά έχει διαμορφωθεί από χέρι σε μορφή δακτυλίου σχεδόν στο μεγέθος του αντίχειρα, από μαγιά, ζύμη, και αλεύρι.

Ο τρόπος παραγωγής του είναι βράσιμο για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε νερό και στη συνέχεια ψήσιμο. Το αποτέλεσμα είναι ένα πυκνό, λαστιχωτό, ζυμαρώδες εσωτερικό, ροδισμένο και μερικές φορές με τραγανή υφή εξωτερικά.

Το μπέϊγκελ τοπάρεται συνήθως με σπόρους, όπως η παπαρούνα, το σουσάμι, το μαυροκούκι και πολλά άλλα είδη, που ψήνονται στον εξωτερικό φλοιό τους. Ορισμένα μπέϊγκελ έχουν αλάτι σκορπισμένο στην επιφάνειά τους,και υπάρχει μια σειρά από διαφορετικούς τύπους ζύμης, με ολόκληρους κόκκους, σίκαλη κ.α.

Τα μπέιγκελς έχουν γίνει ένα δημοφιλές προϊόν - ψωμί στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η βασική roll-me-a-design τρύπα είναι εκατοντάδων ετών και έχει άλλα πρακτικά πλεονεκτήματα.



Making the bagels


home
| about us - ποιοι είμαστε | flavors - γεύσεις | τι είναι το μπέϊγκελ - what's a bagel? | locations - που θα μας βρείτε | delivery ||| franchise - shop-in-a-shop
||press | contact us - επικοινωνία

email us: info@houseofbagels.gr
"like" us: facebook/leo'shouseofbagels
follow us: twitter@leohouseofbagel



copyright 2011 Leo's House of Bagels
creative copyright 2011 vorilla communications/bluemetromedia international